In Broth we trust

Bij The Broth Bar in Maastricht draait alles om heerlijk geurende bottenbouillon zoals we die nog van vroeger van oma kennen. Lekker lang pruttelen (48 uur is zeker geen overbodige luxe), zodat de voedingsstoffen allemaal in dit gouden goedje terechtkomen. Vervolgens worden hiermee in de zaak echte slowfood gerechten gemaakt, zoals een kruidige kip curry of Japanse Ramen. 

wist je dat alles ook glutenvrij en biologisch is


Maar, The Broth Bar staat ook bekend om de hamburger van grasgevoerd lokaal vlees, club sandwich en haar huisgemaakte zuurdesembrood. Ze maken kombucha en waterkefir, hebben bijzondere en lekkere frisdranken, top koffie van Dutch Barista en een buiten- en tuinterras. 

Kortom, van ontbijt van pannenkoekjes en smoothie bowl, over een salade of stoofpotje tot huisgemaakt gebak, je bent welkom tussen 9:00 en 18:00 uur door de week en tussen 9:00 en 17:00 uur in het weekend aan de Hoogbrugstraat 43a in Maastricht, in het prachtige stadsdeel Wyck. 

Buiten het feit dat bouillon dus een echte smaakmaker is in de gerechten van The Broth Bar, zijn je darmen je hier ook erg dankbaar voor. Ons immuunsysteem begint in de darm, waardoor het van groot belang is deze in optimale conditie te houden. The Broth Bar is overtuigd van de kracht van bouillon, kom jij hem ook uitproberen? Check ook de website  &  Social Media, Facebook & Instagram.

P.S. I wist je dat alles ook glutenvrij en biologisch is? Lekker genieten zonder kopzorgen dus
P.S. II bezoek ook de bio-shop, waar ze bijzondere bio en lokale producten verkopen zoals koffie of granola
P.S. III alle gerechten van de kaart zijn ook warm of koud af te halen! Bestel op tijd voor jouw afhaalmoment, dan hoef je niet te wachten