5X Kreeft eten in Maastricht

Kreeft... wie is er niet dol op!? Tijdens zomerse dagen als deze, stijgt de vraag naar deze culinaire lekkernij enorm. Maar waar kun je nou eigenlijk terecht voor kreeft? Om je op weg te helpen lichten we in dit lijstje vijf restaurants uit met kreeft op de menukaart. Lees je mee?

Life's a beach, so relax and order some lobster

Harbour Club

Harbour Club Maastricht is een trendy restaurant gevestigd in een van de oude gewelven kelders van de historische binnenhaven van Maastricht. De keuken van de Harbour Club is Frans Mediterraans georiënteerd. Er word zowel lunch als diner geserveerd. Bij Harbour Club kun je terecht voor een wel erg lekker gerecht: Canadese kreeft met gamba risotto en een saus van kreeft. Klinkt dat niet hemels? Daarnaast staan er nog talloze, heerlijke a la carte gerechten op de kaart en kun je je laten verrassen door een van de aantrekkelijke menu's. Absoluut een van onze favorieten!

Les 3 Seaux

Op zoek naar een restaurant met vis, schaal-en schelpdieren? Een goede plek om te proeven van de beste schelp-en schaaldieren, én dus ook kreeft, of om te genieten van een bouillabaisse of 'gewoon' een gegrilde vis? Chef Percy Timmers heet u welkom in de historische binnenhaven van Maastricht `t Bassin om te proeven van zijn specialiteiten. Denk hierbij aan een salade met kreeft, fruits de Mer met kreeft of een kreeftencappuccino.

Harry's

Harry's is gevestigd in een monumentaal pand aan de elegante Wycker Brugstraat in het bruisend stadsdeel Wyck, ook wel het ‘Petit Paris’ van Maastricht genoemd. Harry’s is een internationale brasserie die zeven dagen in de week geopend is voor lunch en diner en op zondag voor brunch. Tijdloze brasseriegerechten gemaakt met de beste ingrediënten is waar Harry's bekend om staat. Wat dacht je van kreeft met saffraanrisotto en geschaafde venkel? Mmm...

Restaurant pakhoes

No hay descripción de la foto disponible.

Restaurant Pakhoes is gelegen aan de Waterpoort en heeft een prachtig terras met uitzicht op de Maas. Ga jij voor het 'Pakoes Menu', het 'Menu de la semaine', of kies jij liever à la carte? Halve Canadese kreeft met huisgemaakte mayonaise als voorgerecht, of een hele Canadese kreeft met zeekraal en knoflookboter als hoofdgerecht? Het kan allemaal!

Restaurant "O"

Eenmaal binnen bij "O",  zou je gaan twijfelen of Maastricht niet misschien aan zee ligt, je waant je er in ieder geval wel! Hier geniet van je eindeloos van verse vis en mooie wijnen. De wijnkaart bestaat uit meer dan 100 wijnen, speciaal geselecteerd voor de beste combinatie met de visgerechten. Wat dacht je van een heerlijke kreeftensoep, of Kreeft à la Nage?