Restaurant Sashimi
Als u bij ons binnenstapt waant u zich in een mix van Japanse en Westerse sferen, waar u zich al snel op uw gemak zult voelen door de vriendelijke bediening en de prachtige oosterse inrichting. Na opbouwen en het jarenlang runnen van het restaurant heeft de oorspronkelijke eigenaar niet alleen de liefde voor het vak en de gerechten, maar ook het restaurant aan zijn zoon overgedragen. De eeuwenoude liefde voor de producten en het vak zijn duidelijk te proeven in de verschillende gerechten. Lees verder
Als u bij ons binnenstapt waant u zich in een mix van Japanse en Westerse sferen, waar u zich al snel op uw gemak zult voelen door de vriendelijke bediening en de prachtige oosterse inrichting. Na opbouwen en het jarenlang runnen van het restaurant heeft de oorspronkelijke eigenaar niet alleen de liefde voor het vak en de gerechten, maar ook het restaurant aan zijn zoon overgedragen. De eeuwenoude liefde voor de producten en het vak zijn duidelijk te proeven in de verschillende gerechten.
Sashimi is de naam van een gerecht van dun gesneden rauwe vis en schelpdieren dat in Japan geserveerd wordt. Rauwe vis is de basis van veel eten in de Japanse keuken, en dus in ons restaurant. Naast rauwe vis worden er ook gerechten met verschillende soorten vlees en vegetarische gerechten geserveerd.