Mes Amis Maastricht
Vanaf het begin heeft eigenaresse Annaline de keuze gemaakt om zich te specialiseren in wijn-spijs combinaties. In 2015 heeft chefkok Jeffrey Meessen definitief de nadruk gelegd op een verfijnde keuken (Frans-regionaal), gegoten in een seizoensgebonden verrassingsmenu. Zoals de gerechten, van amuse tot de friandises, met liefde en ambachtelijk vakmanschap worden bedacht en bereid, serveert onze bediening met dezelfde warmte de wijnen en de spijzen. Als ambassadeurs van de regionale wijnen, schenken wij graag een passend wijnarrangement, samengesteld met wijnen uit de buurt. Lees verder
Vanaf het begin heeft eigenaresse Annaline de keuze gemaakt om zich te specialiseren in wijn-spijs combinaties. In 2015 heeft chefkok Jeffrey Meessen definitief de nadruk gelegd op een verfijnde keuken (Frans-regionaal), gegoten in een seizoensgebonden verrassingsmenu. Zoals de gerechten, van amuse tot de friandises, met liefde en ambachtelijk vakmanschap worden bedacht en bereid, serveert onze bediening met dezelfde warmte de wijnen en de spijzen. Als ambassadeurs van de regionale wijnen, schenken wij graag een passend wijnarrangement, samengesteld met wijnen uit de buurt.